Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Hoeksche Waardse Kantoor Service (HWKS)

Alles voor uw kantoor en meer...Langeweg 5d
3261LJ Oud-Beijerland

Telefoon:

0186-613956

Fax:

0186-616524

E-mail:

Website:

http://www.hwks.nl

KvK:

58663916


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Specialiteiten:
HWKS is totaalleverancier van kantoorartikelen, kantoormeubelen en kantoormachines met een hoog serviceniveau. HWKS is de enige voorraadhoudende kantoorleverancier in de Hoeksche Waard en gespecialiseerd in inbinden, lamineren en vernietigen. Ook voor kantoormachine onderhoud.

Bedrijfsomschrijving:
HWKS levert alles voor uw bedrijf, kantoor of magazijn. Vandaag besteld is morgen in huis! Voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces verzorgt HWKS ook de inrichting van uw kantoor of magazijn voorzien van de juiste supplies. Van verpakkingen tot transportwagens en van kopieerpapier tot pennen. HWKS is de juiste leverancier om u te ontzorgen. Bezoek de website voor meer info!

Foto's


Bedrijfsfoto Hoeksche Waardse Kantoor Service (HWKS)

Social Media

Hoeksche Waardse Kantoor Service (HWKS) is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.